1. Tilslut et tastatur til playerens USB port i enden.

2. Genstart playeren og tast CTRL + ALT + S når playeren loader og der vises en hvid side med teksten”Venter på netværksindstillinger”.

3. Du kommer nu til en farvet brugerside, i bunden findes menuen.

4. I højre side finder du wifi ikonet det skal du navigerer ned til ved hjælp af TAB tasten på tastaturet.

5. Naviger ind i wifi med Enter tasten og vælg det ønskede netværk på listen.

6. Indtast netværks-info og afslut med ESC tasten.

7. Naviger nu hen til Apps ikonet i venstre side og tryk Enter to gange for at starte Q-Play appen op igen.

8. Alternativt kan du tage strømmen fra playeren, vente ca. 20 sek. og sætte strøm til igen for at starte Q-Play appen.

Din Player vil nu vise det ønskede indhold.

Er din player ikke forbundet med din Q-Play konto kan du følge denne guide. Opsæt player i Q-Play.