Nedenstående guide virker til firmware SMK 4.03.40 eller nyere:

NB: Q-Play LG er tilgængelig for WebOS 4.0 og opefter

1. Hvis TV’et ikke er helt nyt, nulstil til fabriksindstillinger under Indstillinger > Administrator
    Standart koden til Admin panel er 000000.

2. Tænd TV’et vha. fjernbetjeningen.

3. På opsætnings skærmen efter nulstilling eller første opstart: Vælg Quick start og tryk start.

4. Indstil sprog og tid og tryk udfør. (Vigtigt at dette punkt udføres)

5. Slå sluk automatisk fra og bekræft.

6. Gå til Indstillinger > Generelt.

1. Vælg Strøm og indstil indstillingerne som nedenfor:

2. Vælg Netværk og indstil til det ønskede internet. Vi anbefaler at der bruges en kabelforbindelse.

7. Gå til Indstillinger > Ez Settings > SI Server Settings og sæt Indstil automatisk til til.

8. Sluk nu for TV’et vha. fjernbetjeningen.

9. Download nyeste LG installations version fra Q-Plya. Gå til Kontoindstillinger og hefter Player software. Download her filen til computeren og placer linket på et USB stik.

10. Sæt USB stikket i TV’et mens det er slukket.

11. Tænd nu for TV’et vha. Fjernbetjeneningen.

12. Gå til Indstillinger > Ez Settings > SI Server Settings.

13. Sæt Lokal programopdatering til Ekstern under SI Server Settings og tryk bekræft.

14. Sluk nu for TV’et vha. fjernbetjeningen.

15. Tænd nu for TV’et vha. fjernbetjeningen - Skærmen installerer automatisk Q-play appen, efter kort tid og starter appen.

16. LG TV’et vil efter opstart, vise en hvid side med en guide til hvordan du forbinder, din player til din  Q-Play konto. I øverste venstre hjørne finder du en Connect code, denne kode skrives ind når du trykker på knappen Ny player under play control på app.q-play.net.

Hvis dit tv ikke har den nyeste firmware følg nedenstående punkter:

1. Download den nyeste firmware til dit tv.

2. Placer filen på et usb stik i en mappe med navnet LG_Monitor.

3. Sluk tv’et.

4. Sæt USB stikket i tv'et mens det er slukket.

5. Tænd nu for tv’et og vent til opdateringen er færdig.