1. Gå til Eventstyring i hovedmenuen.

2. Klik på Nyt event.

3. Navngiv eventet og indsæt start og slutdato.

4. Tryk på Tilføj serie og vælg på listen hvilken serie der skal “overstyres” af et event.

5. Opret en tidsplan, ved at klikke på Tilføj tidsplan i bunden af dialogboksen hvis ønsket.

6. Vær opmærksom på om eventet er aktiveret i toppen af dialogboksen.

7. Gem event og Naviger til Playcontrol.

8. Vælg listevisning i øverste højre hjørne.

9. Marker de players du ønsker skal vise eventet, med flueben i tjek boksen til venstre for playerens navn i listen.

10. I værktøjslinjen der kommer frem i toppen af side, vælges ikonet der forestiller et vækkeur med et udråbstegn indeni, klik på dette.

11. I dialogboksen, klik på Tilknyt event og vælg det ønskede event på listen, klik på plus ikonet til højre for at tilføje det.

12. Afslut med Gem - dit event er nu aktiveret på playeren og du vil se ur ikonet i statusfeltet til højre på playeren.

Du kan altid rette i dine event indstillinger på et senere tidspunkt.

Med Eventstyring har du nu mulighed for, at udsende et kort og præcist budskab i en given periode.
    Du kan bruge Eventstyring til fx.:
    Vise et event i en given periode på en række valgte players. Når dette event kører, er det kun eventet der vises, andre serier der måtte køre på playeren vil dermed blive sat på pause til eventet slutter.
    Når et event er færdigt vil din skærm automatisk vise det oprindelige indhold igen.
    At oprette et event og planlægge det langt ud i fremtiden. Du kan desuden oprette mange forskellige events.
    Skifte indholdet på alle skærme hurtigt.
    Det kunne eksempelvis være et event på arbejdspladsen, hvor man gerne vil skifte indholdet fordi der eks. er fællesbesked, reception, kage i kantinen eller lign.ende
    Eller måske til Black Friday hvor der skal ske en ændring i det viste indhold i en kort periode.