Hvis man ikke længere ønsker at benytte en player, eller ønsker at flytte den til en anden konto, skal den slettes.


Når en player er slettet vil der blive vist en ny "Connect code" på skærmen. Denne kode skal bruges ved opkobling til ny Player hvis man ønsker det.


Det er vigtigt, at det kun er aktive players som er på listen i “Playcontrol”.



Sådan slettes en player


Login på din konto på app.q-play.net gå herefter til Playcontrol i hovedmenuen.




Sådan slettes enkelte players


  1. Tryk på den player der skal slettes 
  2. Herefter trykkes på slet  i nederst venstre hjørne.


Sådan slettes flere players adgangen

  1. Vælg liste visning på ikonerne i øverste højre hjørne.





  1. Kryds de playere af som du ønsker at slette.



  1. Herefter vælges skraldespanden i værktøjslinjen øverst på siden.

  2. Din player vil efter bekræftelse være slettet fra kontoen. 


Vidste du, at du også kan ændre indholdet, opsætte eventstyring, opsætte tidsstyring og genindlæse indholdet på dine players. Du krydser blot de players af du ønsker, og foretager ændringerne via ikonerne i værktøjslinjen.