Det er altid vigtigt, at bruge den nyeste version af player. Dette sikre det højeste driftsikkerhed og

bedste service.

Som udgangspunkt opdateres alle Q-Play players ved genstart. Dette gælder fra versionen v. 0.32.

Den nyeste version kan altid findes, i menuen i venstre side under Brugermenu - Du får bruger menuen frem, ved at klikke på menu ikonet i øverste venstre hjørne.

Du finder Player software fanen med nyeste software, under menu punktet Kontoindstillinger,

Ved installering af nye players, der ikke foreligger en aftale for, betragtes dette som en ordre.
Hvis andet ikke er aftalt vil afregning ske efter den til enhver tid gældende prisliste.