Ved opsætning af WIFI eller andre indstillinger på Chromebit playeren, kan det være nødvendigt og lukke Q-Play/Screenbuddy app´en ned.

1. Tilslut først et USB tastatur til enheden.

2. Genstart playeren ved at tage strømmen fra, vente ca. 20 sek. og sætte den til igen.

3. Når den hvide netværksside kommer til syne tryk CTRL + ALT + S.

Det er nu muligt og lave de indstillinger der ønskes.

Efter endt opsætning følges nedenstående trin..

• Naviger hen på apps ikonet i venstre side og start appen ved tryk på enter.

• Alternativt kan du genstarte Playeren med strøm fra og til,  appen vil da åbne automatisk ved opstart.

Løsningen er nu i drift igen.