Internet Explorer – en browser udviklet af Microsoft, udkom med deres seneste og sidste version af browseren 6. november 2013. Efter den version gik Microsoft over til browseren Edge i forbindelse med deres Windows 10 styresystem.

Explorer er derfor ikke blevet opdateret i flere år og lever ikke op til nutidens standarder, teknologi og sikkerhed.

I et blog-indlæg fortæller Microsofts globale sikkerhedschef, Chris Jackson:

Vi understøtter ingen nye web-standarder, og selvom mange sider måske stadigvæk virker, som de skal, udvikles og testes der ikke længere på Internet Explorer.

Som bruger på internettet og i Q-Play Q-Cal og Q-Desk vil du derfor opleve flere og flere funktioner, som stopper med at fungere. Af samme grund er brugen af explorer i Europa også faldet markant de seneste år – Helt ned til mindre end 3 procent.

Vi anbefaler, at du også skifter din standardbrowser hvis du bruger Internet Explorer.

Kilde: www.gs.statcounter.com

Sådan opdaterer du din browser

Der findes flere forskellige alternativer til browsere, der alle løbende bliver opdateret. Hos NordicScreen anbefaler vi som standard en af disse fire browsere:

Google Chrome, Mozilla firefox, Safari og Microsoft Edge.

I listen herunder finder direkte links til de forskellige hjemmesider, hvor du kan downloade browseren.

Google Chrome

Microsoft Edge

Safari til Macbook

Mozilla Firefox

Oplever du fortsat problemer med din nye browser, er du meget velkommen til at kontakte vores support på telefon +45 71 92 62 22 - man - tors 8.30 - 16.00 og fredag 8.30-15.00.