Denne artikel beskriver hvordan en forhandler, opretter en ny kunde. Ved brug af denne metode, vil den pågældende kunde ligge under den pågældende forhandler, og dermed ikke indgå i NordicScreens Leed håndtering.

Sådan gør du

1. Login på din konto med din admin login.

2. Skift Hovedmenuen til Brugermenu i øverst venstre hjørne.

3. Vælg Admin -Distributor. (Hvis du ikke ser dette menupunkt skal du kontakte din distributør).

4. Vælg derefter Opret ny konto.

Det er vigtigt, at det herefter er slutkundens oplysninger der bliver indtastet.