For at få adgang til Q-Cal skal der oprettes et login til brugeren i systemet. Administratoren af kontoen har adgang til at administrere dette.

1. Login på App.q-cal..net.

2. Åben dropdown menuen Indstillinger i toppen af siden.

3. Vælg menupunktet Logins.

4. Tryk på knappen med et plus ikon i højre side.

5.  Herefter indtastes de nødvendige informationer(Minimum Navn og Email).

6. Vær ekstra opmærksom på at Send login(sidste punkt) er slået til. Dermed vil brugeren modtage en mail med mulighed for, at oprette en adgangskode.
  7. Tryk derefter på Gem og luk.

8. Brugeren vil nu modtage en mail hvor vedkommende skal vælge en adgangskode via et link, når dette er gjort kan den nye login bruger bruge systemet.