For at sikre den bedste kundeservice benytter NordicScreen aftalenummer som nemmeste og mest præcise reference om en konto.

NordicScreen anbefaler, at man ved kommunikation med NordicScreen support benytter dette som primær reference.

Q-Play

Du finder dit aftalenummer under hovedmenuen, nederst i venstre hjørne over support knappen. Dit aftalenummer er markeret med fed.

Q-Cal

Du finder dit aftalenummer nederst i højre hjørne under support knappen.