Det kan du tro, du kan tilføje op til 50 special fonte, i .ttf (TrueType font) format, via Tekstboks fanen i editor menuen i højre side.

Hvordan gør man?

1. Under Tekstboks fanen finder du en rubrik med overskriften Egne skrifttyper
    Øverst i denne rubrik finder du knappen Håndtering af egne skrifttyper, klik på knappen.

2. Der kommer nu en dialogboks op. Træk den ønskede font ind i feltet øverst.

..eller klik på feltet for at vælge den ønskede font fra en placering på computeren.

3. Når den nye font er uploadet findes den nederst på listen i dialogboksen. Luk dialogboksen ned på krydset i højre hjørne. Vær opmærksom på at du skal logge ud og ind igen for at få vist custom fonts på listerne i tekst apps.

4. Når du er logget ind igen kan du vælge den nye custom font på listen over skrifttyper i hele systemet.