Som forhandler kan du give dine medarbejdere adgang til alle konti som administreres af jer.

Dette sikre den bedste service til jeres kunder.

1. Først skal du tilføje en ny bruger til jeres konto. Se denne guide: Link

Medarbejderen skal tilknyttes gruppen "medarbejdere"

Er denne gruppe ikke oprettet, kan kan du følge denne guide: Link

2. Herefter oprettes ticket til vores support med følgende information:

(Opret ticket her)

- Indsæt emne: Ny medarbejder til forhandler.

- Forhandlernavn.

- Aftalenummer, hvor brugeren er oprettet.

- Medarbejderens navn.

- Medarbejderens email.

Når vi modtager denne ticket, låser vi op for den nye medarbejders fulde adgang.

Vi fraråder at medarbejdere deler logins. Grundet krav til datasikkerheden er logins personlige og hver enkelte medarbejder står til ansvar for deres.