NordicScreen har ingen adgang til at se passwords i systemet. Man kan dog altid resette sit password hvis man skulle glemme det. Eller som ny bruger oprette sit password for første gang.

1. Åbn https://app.q-play.net/signin i en browser.
  2. Tryk på den lille tekst under login formularen Forgot password?.

3. Indtast den email den nye bruger er oprettet med og tryk Nulstil adgangskode.

4. Du får nu tilsendt en email med et reset link, der sender dig til en side, hvor du har mulighed for at taste det ønskede password i en formular.

5. Indtast det nye password og afslut med Save changes.

6. Følg nu linket til Login siden og log in med email og det nyoprettede password.