NordicScreen ønsker at kunne levere et bredt udvalg af hardware og players til Q-Serien med den bedste service og leveringssikkerhed. Derfor har NordicScreen indgået samarbejde med nogle af landes bedste hardware leverandører.

NordicScreen levere i samarbejde med officielle hardware samarbejdspartnere kvalitets hardware til Q-play, Q-Cal og Q-Desk produkterne.

I samarbejde med hardwarepartnerne vil NordicScreen opnå den bedste service og leveringsikkerhed til forhandlere af NordicScreen produkter. Målet er at tilbyde et alsidigt hardware program med information og driftsikkerhed i højsæde.

NordicScreen kan igennem partnerskab tilbyde bedere service, test samt et bredt breder sortiment.

Hardware

NordicScreen understøtter et bredt udvalg af operativ systemer og giver dermed mulighed for at benytte præcist det hardware kunderne ønsker. Find vores brede udvalg af players her

Igennem test, research og tæt samarbejde med hardwarepartnerne har NordicScreen opnået en bred viden om anbefalede players til digital signage. Denne viden deler vi gerne ud af. Du finder vores viden her.

NordicScreen har konstant fokus på, at udvide listen med anbefalede hardware til Q-Serien.

Bruger du hardware som ikke er på lisen hører vi meget gerne fra dig. Send os gerne en besked til vores support.

Vi tester gerne nye hardware typer til dit projekt.

Sådan bestiller du hardware

Hardware til Q-serien bestilles ved de respektive hardwarepartnere.

Du finder kontaktinformationer og bestillingsider under de respektive leverendører.

Fineman - Danmark

InterSign - Danmark