Fineman er specialister i hardware og løser alle slags digitale opgaver og løsninger inden for visuel information og kommunikation, såsom videovægge, digital signage (digital skiltning, infoskærme og meget mere). Sammen med NordicScreen levere Fineman et bredt udvalg af players til det internationale digital signage marked.

Stabile og fremtidssikrede løsninger

Finemans viden og erfaring kombineret med et stærke og langvarige partnerskaber sikrer, at Fineman og NordicScreen altid leverer stabile og fremtidssikrede løsninger. Og mens teknologien udvikler sig i hastig fart, følger vi med og er klar til at vejlede jer om alle de muligheder og løsninger, der findes på markedet.

Som officiel hardwarepartner levere Fineman A/S produkter til NordicScreens Q-Serie.

Sådan bestiller du ved fine man

Send forspørgsel med ønskede produkter til salg@fineman.dk eller ringer til +45 702333533.

Du finder Fineman A/S udvalg af hardware til Q-Serien her.

Kontaktinformation

Søren Meng Anders

sa@fineman.dk

+45 20 195 020

- Som officiel forhandler af NordicScreen produkter kan du bestille hardware med Q-Play ved Fineman.

- Alt køb af hardware sker dirkete ved Fineman og baseres  på Fineman A/S normale samhandelsbetingelser (Findes på www.fineman.dk)