Når du har oprettet din serie kan du begynde at tilføje nyttige Apps. Pdf App'en er en god løsning til at dele informationer i et format de fleste bruger.

1. Du finder Pdf App’en i app menuen under vogn ikonet. Scroll ned til Pro sektionen. (du har automatisk adgang til Pro sektionen.)

2. Under Pro sektionen finder du Pdf Appen. Tryk på Pdf ikonet for at placere et Pdf element på din infoskærm.

3. Ved at klikke på Pdf elementet, aktiverer du det og får en App menu frem i højre side, med tilpasningsmuligheder. Du kan tilføje dit Pdf dokument via første knap, Vælg Pdf dokument, i Pdf App menuen. Alternativt kan du dobbeltklikke på Pdf elementet.

4. Der dukker nu en Tilføj PDF-dokument box op. Klik på Vælg PDF knappen.

5. Find og vælg dit Pdf dokument fra din computer og klik på Åbn.

6. Vælg hvilke sider du vil have vist ved at klikke på dem. Sider markeret med grøn vil blive vist. Sider markeret med grå vil ikke blive vist.
    Klik på
    Luk knappen for at tilføje de valgte sider.

7. Dit Pdf dokument er nu tilføjet. Klik på Pdf elementet for at få App menuen frem.

Tip.
Knappen Hurtig placering tilpasser element til fuld skærm med et klik.
Du kan tilpasse visningstiden pr. side med knappen Visningstid for en side.
Du kan altid skifte dokumentet ud eller foretage ændringer ved at klikke på elementet.

8. Tilpas efter ønske. Husk altid at udgive ændringer til playeren i toppen af skærmen.
            Du kan altid se hvordan din serie og ændringer, vil se ud inden du udgiver til playeren, ved at klikke                 på Preview lige til venstre for Udgiv knappen.