Først skal du oprette din medieliste eller tilføje en ny App til en eksisterende.

Medielister

1. Klik på redigerings ikonet helt til højre, på den medieliste du ønsker at tilføje en pdf App til.

2. Klik på Tilføj App.

3. Vælg Pdf ikonet i oversigten.

4. Navngiv, vælg visningstid og tilføj tidsplaner hvis ønsket.
    Tilføj dit Pdf dokument via Vælg PDF knappen.

5. Der dukker nu en Tilføj PDF-dokument box op. Klik på Vælg PDF knappen.

6. Find og vælg dit Pdf dokument fra din computer og klik på Åbn.

7. Vælg hvilke sider du vil have vist ved at klikke på dem. Sider markeret med grøn vil blive vist. Sider markeret med grå vil ikke blive vist.
    Klik på Luk knappen for at tilføje de valgte sider.

8. Gem dine indstillinger og afslut ved at klikke på Tilføj App.

9. Din Pdf App er nu tilføjet til din Medieliste. Vælg nu Designtool i hovedmenuen i venstre side.

Designtool

Når du har oprettet din serie kan du begynde at tilføje nyttige Apps. Via Medielister kan du tilføje Pdf dokumenter. Pdf formatet er en god løsning, til at dele informationer bl.a. fordi da de fleste kender og bruger formatet.

1. Du finder Medieliste App’en, i App menuen under vogn ikonet. Scroll ned til Pro sektionen. (du har automatisk adgang til Pro sektionen.)

2. Under Pro sektionen finder du Medieliste Appen. Tryk på Medieliste ikonet for at placere et Medieliste element på din infoskærm.

3. Ved at klikke på Medieliste elementet, aktiverer du det og får en App menuen frem i højre side, med tilpasningsmuligheder.
    Tilføj din medieliste ved klik på knappen Vælg medielister eller dobbeltklik på medieliste elementet.

4. Find din medieliste under Tilgængelige medielister, tilføj medielisten til din infoskærm ved at klikke på Tilføj helt til højre.

5. Når din medieliste er blevet tilføjet flyttes den op under Medielister tilføjet. Husk at afslutte med Gem.

6. Dit Pdf dokument bliver nu vist på på serien.

7. Har du behov for at foretage ændringer kan dette gøres direkte fra serien når Pdf’en er tilføjet. Du kan blot dobbeltklikke på medieliste elementet for at få dialogboksen op igen.
    Klik på redigerings ikonet helt til højre.

8. Du kommer nu til Ændre medieliste boksenen, Klik endnu en gang på redigerings ikonet helt til højre for at komme til App indstillinger.

9. Foretag nu de ønskede ændringer. Husk at afslutte med Gem.

10. Størrelse kan nemt tilpasses fra App menuen til højre.
    Opnå eks. nemt fuldskærms format med knappen under placering.
    Husk at udgive dine ændringer til player i toppen af siden.