Når du har oprettet din serie kan du begynde at tilføje nyttige Apps. Youtube App'en er en god løsning til at dele videoer fra en platform alle har adgang til.

1. Du finder Youtube App’en i app menuen under vogn ikonet.

2. Tryk på Youtube ikonet for at placere et Youtube element på din infoskærm.

3. Ved at klikke på Youtube elementet, aktiverer du det og får en App menu frem i højre side, med tilpasningsmuligheder. For at tilføje din Youtube video skal du indsætte en del af URL adressen fra Youtube i feltet URL i App menuen.

4. Åbn Youtube i din browser og find den video du ønsker at vise på skærmen. Klik dig ind på videoen og marker alt efter = tegnet i adresselinjen.

5. Kopiér det markerede.

6. Naviger tilbage til din serie i Q-Play og indsæt det Kopierede stykke fra youtube i URL feltet øverst i App menuen i højre side. Aktiver evt. med Enter tasten.

7. Juster nemt elementets størrelse til fuld skærm med knappen Hurtig placering og indstil evt. på spotskifte indstillinger(ved flere spots i en serie) og lyd.

8. Husk at afslutte med at udgive ændringer til player i toppen af siden.
    Du kan altid se hvordan din serie og ændringer, vil se ud inden du udgiver til playeren, ved at klikke på Preview lige til venstre for Udgiv knappen.