Tekniker

En tekniker har adgang til alt indenfor en specifik distributionsprofil.

• En tekniker kan oprette og navigere imellem forskellige organisationsprofiler
  • En tekniker har (ud over adgangen som administrator) adgang til både interne og eksterne indstillinger, så fx. licenser, forplejningstjenester og systemindstillinger.
  • En tekniker kan redigere og tilknytte fysiske enheder (møderumsskærme) til skærmvisninger.

Administrator aka Company Administrator

Er brugeren med de højeste rettigheder indenfor en organisationsprofil.

• Brugeren kan ikke se andre organisationsprofiler.
  • Brugeren kan oprette andre loginbrugere med samme rettigheder som sig selv, eller derunder.
  • Bruger kan se alle aftaler med alle klienter.
  • Bruger kan redigere alle elementer under klienter.
  • Bruger kan oprette, redigere og slette kalendere og ressourcer og har derfor også adgang til alle disse.
  • Bruger kan oprette, redigere og slette produkter.
  • Bruger kan oprette, redigere og slette import konfigurationer, så frem der er givet licens hertil.
  • Bruger kan redigere i alle skabeloner, undtagen systemskabeloner.
  • Bruger har fri adgang til medie-biblioteket.

Superbruger aka SuperUser

Er brugeren med det næsthøjeste niveau af rettigheder.

• Kan redigere alle aftaler i organisationen.
  • Kan begrænses til at operere indenfor et udvalg af lokationer og herunder ressourcer.
  • Kan benytte manuel import, hvis denne er konfigureret.
  • Kan oprette og redigere logins (op til under eget niveau).

Receptionister

• Kan oprette aftaler, så frem der er givet adgang til kalenderen der bookes i.
  • Bruger kan oprette, redigere og slette klienter.

Receptionister (Enterprise mode med Private Receptionist)

• Kan oprette klienter tilhørende sin egen under-organisation.
  • Kan tilknytte slut-brugerlogin til sine egne klienter.
  • Kan oprette aftaler på lokationer og resourcer såfremt der er givet adgang til disse.
  • Kan godkende adgang med RFID nøglekort.
  • Betragtes som selvstændig debitor.

Slutbruger AKA Default User (Enterprise mode med Private Receptionist)

• Kan benytte RFID nøglekort, med reference til en debitor.
  • Kan booke lokaler samt oprette møderumsordre med reference til en debitor.