Opsætning af  import modul

Introduktion

Opsætning af Conventus modul forudsætter, at der findes en kalender i bookingsystemet, som er uafhængig af andre eksterne kilder.

Conventus ID

For at løsningen kan fungere, skal du have oplyst dit abonnement ID fra Conventus (Såkaldt Conventus ID). Dette kan gøres ved at kontakte Conventus (Se evt. http://web.conventus.dk/kontakt)

Når du har ID’et, kan du åbne booking-systemet, gå ind på eksterne kilder og oprette din Conventus import profil.

I importprofilen udfylder du dit abonnement ID i feltet Conventus ID

Og derefter aktiverer du modulet ved at sætte kryds i "Aktivér Modul" så bookingsystemet er klar til at modtage data.

Bekræft ved klik på "OK"

Herefter trykker du på  i øverste højre hjørne, for at sikre alle data er gemt.

Oplys til Conventus

For at synkroniseringen kan begynde, skal Conventus vide, hvortil de skal sende data. Tryk derefter på kopierings-knappen for at kopiere linket. Herefter går du ind på http://web.conventus.dk/kontakt og benytter deres webformular til at oprette en sag, f.eks. med følgende ordlyd:

Du er nu klar til at synkronisere

Når du fra Conventus’ help-desk har fået bekræftet, at løsningen er sat op, kan du åbne den eksterne kilde igen, scrolle ned til bunden af siden og trykke på "Expose".

Herefter er du færdig.

Bemærk, at ressourcer vil automatisk blive oprettet så snart aftalerne bliver sendt til booking-systemet. Derfor, hvis alle ressourcerne skal oprettes, er det nemmeste at oprette en test-aftale i hver ressource for derefter slette dem nogle timer senere.