Det kan være nødvendigt at skjule nogle bookings på eks. en mødeoversigt, måske er det en intern booking der ikke skal vises. Det kan du gøre helt enkelt ved at ændre to indstillinger.

I dette eksempel ønsker vi at skjule mødet Test møde, skal skjules som ses i venstre side.

1. Som det første skal vi ind på Q-cal systemet. Du kan navigerer herind via menupunktet Booking i Q-Play, eller du kan taste Url adressen manuelt https://booking.screenbuddy.com/

2. Klik på menupunktet Data i toppen af siden pg vælg Skærmvisninger i dropdown menuen.

3. Find den skærmvisning du ønsker at tilpasse og klik på navnet for at åbne den.

4. Scroll ned på siden til du ser en punkt der hedder Vis kun offentlige.

5. Aktiver punktet ved at trykke på knappen så den bliver grøn. Afslut og gem dine indstillinger i højre top af siden, på knappen Gem og luk.

6. Gå nu tilbage til forsiden - du kan blot klikke på Q-Cal logoet

7. Find det møde du ønsker skjult på skærmen og klik dig ind på det.

8. Under punktet Øvrige finder du Vis på oversigtsskærm, fjern fluebenet og gem dine indstillinger med Gem booking knappen, i nederste venstre hjørne.

9. Det valgte møde bliver nu skjult på møderumsskærmen.