Med medielistekan du lave afspilningslister af diverse indhold. Du kan tilføje en medieliste til så mange serier du ønsker, med Medieliste App'en og kan dermed nemt rette indhold på mange serier fra et og samme sted. Du kan kombinerer næsten alle de Apps du finder i Designtool editoren, i en eller flere medielister.

1. Klik på punktet Medielister i Hovedmenuen, som du finder i venstre side.

2. Hvis du har oprettet grupper, så find og klik på den gruppe du ønsker at placere din medieliste i. Klik derefter på NY MEDIELISTE knappen for at oprette en medieliste.

3. Navngiv din nye medieliste og gem ved at klikke på Opret medielist.

4. Din medieliste er nu oprettet, men der er endnu ikke tilføjet noget indhold. Du kan tilføje indhold til din medieliste eller redigere eksisterende indhold ved at klikke på redigerings ikonet helt til venstre i rækken.

5. Klik på TILFØJ APP Knappen for at tilføje nyt indhold til din medieliste.

6. Vælg den App du ønsker at tilføje.
    OBS! TV2 NEWS Vision Appen kræver en separat medieliste. Du kan blot tilføje flere medielister til din serie.

7. Tilpas App’en efter ønske.  Afslut og gem ved at klikke på Gem knappen.
    Tip. Du Kan tilføje tidsplaner i bunden så du kan planlægge afspilning af indhold.

8. Din App er nu tilføjet til din medieliste.

9. Gentag processen for at tilføje mere indhold. Du kan tilføje så mange Apps som du ønsker men vi anbefaler, at man grupperer sit indhold i flere forskellige medielister, du kan altid tilføje flere medielister til din serier.

10. Når du er tilfreds med mængden af indhold er din medieliste klar til at blive tilføjet til din serie.