Nedenstående guide anvendes til Windows 7 eller nyere:
NB: Q-Play Windows er kun tilgængeligt for Windows 7 og op efter

Videoen viser, hvordan en Q-Play Windows Player nemt installeres fra Q-play på under 2 minutter.

1. Klik på linket dette link og klik så på Download i det nye vindue der popper up.

2. Når du har hentet programmet skal du åbne det. Bruger du Google Chrome kan dette gøres i bunden af skærmen, bruger du derimod Firefox kan du se det i øverste højre hjørne. Ved at klikke på teksten ScreenBuddy_win_v0.36.0_setup.exe.
    (I nogle tilfælde vil Windows Defender blokerer programmet,
    tryk på "Flere oplysninger" og vælg "kør alligevel")

3. Klik derefter på knappen Kør i det vindue der kommer frem.

4. I det næste vindue kan du vælge hvor programmet skal installeres. Ønsker du at ændre dette skal du klikke på Gennemse..., Når den ønskede sti er som du ønsker, skal du klikke på næste.

5. Fjern nu fluebenet i Kør ScreenBuddy og klik derefter på afslut.

6. Klik på Windows Ikonet i nederste venstre hjørne og vælg genstart pc

7. Din Windows maskine vil efter opstart vise denne skærm efter få sekunder.
    (NB: Har du flere skærme tilkoblet din pc, vil programmet vises på den primære skærm)

10. Din skærm (Player) er nu klar til at vise indhold!

11. Følg nu denne vejledning for at tilføje Playeren til din konto.

Tilføj ny player i Playcontrol