Denne guide viser hvordan du genopretter din netværksforbindelse på en PC der har en Windows Player installeret.

(Guiden er lavet til Win10)

1. Tryk "F4" på dit tastatur for at lukke Player programmet ned på den PC der styrer din infoskærm.
  2. Tryk nu på "Globus" ikonet nederst i højre hjørne af skærmen.

3. Er der et aktivt Wi-Fi netværk tilgængelig, vil det vises her.

4. Tryk på det ønskede netværk.
  5. Sæt flueben i "Opret forbindelse automatisk".
  6. Tryk "Opret forbindelse"

7. Indtast koden til netværket og tryk "Næste" (Er koden korrekt, vises Wi-Fi ikonet og du er online)

8. Tryk nu på "Windows" ikonet i nederste venstre hjørne, skriv: "ScreenBuddy" i søgefeltet og tryk "Enter"
  9. Din infoskærm vil nu starte op igen.

Har du brug for yderligere hjælp, kan du søge i vores HelpCenter