Denne guide beskriver, hvordan man opretter en bruger i Q-Play

Oprettelse af en ny bruger kan fx anvendes, hvis man ønsker at give adgang til en bruger, som skal kunne oprette serier og administrere en infoskærm for virksomheden.

Eksempel

Herunder ses oprettelses-skemaet.

Opret en bruger:

1. Log ind på Q-Play.
  2. Klik på "Brugermenu" øverst til venstre og vælg "Kontoindstillinger"
  3. Vælg fanen "brugere"
  4. Tryk på knappen "Ny Bruger"

5. Indtast brugeroplysninger.
  6. Vælg "Rolle". Under dette punkt kan du definerer hvilken rolle brugeren skal have i Q-Play.
    Vælges "admin", har brugeren adgang til hele Q-Play systemet Inkl. brugerstyring, med mindre andet defineres i adgangsrettigheder jf. punkt 8.
    (Se vores guide: Opret brugerroller i Q-Play)
  7. Vælg "Grupper". Såfremt der er oprettet grupper, kan man tilføje brugeren til en eller flere af disse. Grupperne styrer derved adgangsrettighederne for brugeren.
    (se vores guide: Opret brugergrupper i Q-Play)
  8. ...eller definer "Adgangsrettigheder" i kolonnerne: Serie grupper, Player grupper mv. for at definere rettighederne i de forskellige områder for den enkelt bruger.
    (vælges "Nedarvet" i en eller flere grupper, har brugeren den adgang som "Rolle" eller "grupper" tillader.
  9. Tryk "Opret bruger"
  10. Brugeren er nu oprettet

VIGTIGT!

Nye brugere skal første gang de logger ind, trykke på "Glemt Password" via login siden.
    Indtast herefter mailadresse og tryk "Nulstil adgangskode"
    Brugeren modtager herefter en mail med reset af password.
    (husk at se i spam mappen hvis mailen ikke er modtaget inden for kort tid)

Se vores guide:

Hvordan resetter jeg min Q-Play login kode?
    Opret brugerroller i Q-Play
    Opret brugergrupper i Q-Play