Denne guide beskriver hvordan man opretter en brugergruppe i Q-Play

Brugergrupper anvendes til at tildele rettigheder til flere brugere på én gang.

Eksempel

Herunder ses et eksempel på en brugergruppe, som i dette tilfælde er defineret som "Butiksansatte".

Er brugeren medlem af denne gruppe, har brugeren adgang til følgende: alle serie grupper, udvalgte player grupper, alle mediemapper og lister og koncern skabeloner/ Billede i Apps playlister.

Opret en brugergruppe:

1. Log in på Q-Play
  2. Klik på "Brugermenu" øverst til venstre og vælg "Kontoindstillinger"
  3. Vælg fanen "brugere"
  4. Tryk på knappen "Ny Gruppe"

5. Indtast det ønskede navn på brugergruppen.
  6. Vælg "Overgrupper" Der kan defineres en overgruppe, som overstyrer de kolonner som er sat til "Nedarvet".
  7. ...eller definer adgangsrettighederne i kolonnerne og tryk "Gem"
  8. Din brugergruppe er nu oprettet.

Se vores guide:

Opret brugerroller i Q-Play
    Opret en ny bruger i Q-Play