Denne guide viser hvordan du i Q-Play editor opretter din første serie til en infoskærm.

Du kan frit anvende systemet og se dit design i et preview.

Ønsker du at oprette et abonnement så du kan vise din infoskærm på en ekstern skærm,

kan du bestille et abonnement og en player enhed ved at vælge "PlayControl" i menuen og herefter "Bestil Ny Player" øverst til højre på skærmen.

Er du kunde gennem en forhandler, bedes du kontakte din forhandler for at bestille en player samt abonnement.

Se vores forhandlere her: Gå til forhandler

1. Log in på Q-Play og tryk på "DesignTool" i menuen til venstre.
  2. tryk på "Ny Serie"

3. Vælg hvilket layout du ønsker til din infoskærm.

4. Du vil nu se denne skærm, og du er nu klar til at lave din helt egen infoskærm.
    Start med at give dit spot et navn, det gør du øverst til venstre.

5. Ønsker du at rette i denne standard skabelon, kan du blot dobbelt trykke på teksten eller beløbet.

6. ... Eller ønsker du at starte på et tomt spot, trykker du på spottet i bunden til ventre og vælger derefter "Ryd spot"
    Du er nu klar til at lave dit eget spot.

7. I menuen til højre er alle de værktøjer du skal brug til at designe dit spot.
    Klik på de forskelige faner, og vælg de værktøjer du ønsker.

- Skabeloner og baggrunde
    - Clipart
    - Tekstboks
    - Apps

Se vores guide til de forskellige værktøjer i vores HelpCenter
    https://help.nordicscreen.dk/support/solutions

8. Når du har designet dit spot som du ønsker, kan du trykke på "Udgiv" og derefter "Preview" i toppen af skærmen.
    Der åbner nu en ny browser, der viser dit spot, som var det på en infoskærm.

Du er nu klar til at få dit spot på en infoskærm.

1. Hent player softwaren til den enhed der skal styre din infoskærm.

2. Tilføj Playeren i "PlayControl"
    3. Tilføj din serie til Playeren.

Se vores guides her:

Opsætning af Windows Player på PC
    Tilføj ny player i PlayControl
    Tilføj serie til Player i PlayControl

(I dette tilfælde anvendes en Windows Player)