Denne guide viser hvordan du tilføjer en serie til en Player i PlayControle.

Er der ikke tilknyttet en player i PlayControle, kan du følge denne guide: Tilføj ny player i PlayControl

Har du ikke oprettet en serie endnu, kan du følge denne guide: Kom godt i gang med Q-Play editor

Når du har designet din serie via vores Designtool, skal serien tilknyttes en player for at blive vist på en infoskærm.

1. Log in på Q-Play og tryk på "PlayControle" i menuen til venstre.
    Denne guide er lavet ud fra visningen med "Store ikoner", som vælges øverst i højre hjørne.

2. Tryk på den player du vil tilføje en serie.

3. Tryk nu på "Tilføj serie" nederste i venstre hjørne.

4. Her vælger du den serie du vil tilføje den valgte Player. (Du kan tilføje flere serier til samme Player)

5. Du kan nu se den/de serier der er valgt.
    Du kan indtaste en specifik Aktiver/ Deaktiver-tid, ændre rækkefølge samt slette serier under "Funktioner"
    (Du kan også vælge at lade disse felter står tomme)

6. Tryk "Gem", og "Ja" i næste vindue for at opdaterer den aktuelle player.
    Din serie vises nu på din infoskærm.