Nedenfor finde du anbefalet hardware til NordicScreen Q-Serien. Hardwaren er i samarbejde med officiel hardwarepartner blevet testet til brug for Q-Serie produkter.

Vidste du, at NordicScreen officielle forhandlere er uddannet til, at levere den helt rigtige hardware til dit projekt. Mangler du hardware kan du altid kontakte din forhandler.

Windows

Listen med hardware findes her.

Skulle der være hardware som ikke er på listen kontakt endelig vores support.

Du finder opsætnings guide til Q-Play - LG Player her

LG

Listen med hardware findes her.

Skulle der være hardware som ikke er på listen kontakt endelig vores support.

Du finder opsætnings guide til Q-Play - LG Player her

Android

Listen med hardware findes her.

Skulle der være hardware som ikke er på listen kontakt endelig vores support.

Du finder opsætnings guide til Q-Play - LG Player her

Chrome

Listen med hardware findes her.

Skulle der være hardware som ikke er på listen kontakt endelig vores support.

Du finder opsætnings guide til Q-Play - Chrome Player her

Linux

Listen med hardware findes her.

Skulle der være hardware som ikke er på listen kontakt endelig vores support.