NordicScreen produkter sælges udelukkende igennem et officielt forhandler program. Alle NordicScreen forhandlere har indgående kendskab til NordicScreen Produkter. Se forhandlere her

Som forhandler kan du med denne guide bestille licenser til jeres kunder.

1. Log in på Q-Play og vælg "brugermenu" øverst til venstre.

2. Vælg "Admin - Reseller"

3. Tryk "Bestil nyt produkt" (Kræver Admin adgang. Sådan tildeles admin adgang)

Frem kommer NordicScreens bestillingsside. Her kan licenser og andre services nemt bestilles. Det er vigtigt, at licenser og services bestilles til korrekt aftalenummer.

4. Vælge produkt og udfyld bestillingsformularen.

Bestilling af hardware fortages hos vores Hardware-partnere. Se vores partnere her. Link