Q-Play på en Raspberry PI (Linux software) er en rigtig fin basic player, som nemt kan afspille billeder og simpelt indhold.

Raspberry PI er en lille og prisbillig enhed med begrænset kundskaber. Dette bør man overveje inden Raspberry PI vælges.

En Raspberry PI er ikke lavet til stor video afvikling. Ønskes afvikling af store videoer anbefaler vi, at der benyttes en hardware som er dimensioneret til det ønskede setup.

Nedenfor er vores anbefalinger til et Raspberry PI setup, for at opnå den bedste afvikling af Q-Play.

• Raspberry PI 3 model B+
  • FLIRC Raspberry PI 3 case m. passiv køling
  • SanDisk Ultra Micro/SDHC A1/U1 98MB/s - 16GB

Bemærk:

Køling bør dimensioners efter miljøet hvor den monteres.

Vedvarende afspilning af video kan medføre høj belastning, derfor anbefaler vi ekstra tiltag for køling.

Ønskes der primært videoafspilning på Q-Play, anbefaler vi vores standard HDMI player.