For at sikre den bedste drift på Glorystar møderumsskærme er det vigtigt, at skærmen indstilles korrekt.

Nedenstående er anbefalede indstillinger som sikrer bedste drift ved brug af schedule funktionen.

OBS: Nedenstående er et eksempel. Det vigtigste er, at princippet overholdes.

Android version 7.1.2

- Tryk 5 gange i nederste højre hjørne af skærmen, herefter vises login boks.

- Indtast kode (Standard er 0000)

- Vælg nu "Scheduled ON/OFF" i menuen til venstre.

- Her indstilles ønskede tidspunkt hvor skærmen skal være tændt.

- Vælg nu "Auto-restart" i menuen til venstre.

- Her indstilles restart 15 min efter skærmen starter op jf. indstillinger i "Scheduled ON/OFF" menu punktet.

- Genstart nu skærmen ved, at afbryde strømmen til skærmen.

Her ses et eksempel:

"Scheduled ON/OFF" er indstillet

Scheduled ON: kl. 07:00

Scheduled Off: kl. 17:00

"Auto-restart" er indstillet

Restart: kl. 07:15