Inden du går igang

Inden du går igang med at installere din Møderumsskræm skal du gøre nedenstående.

1. Tilslutte enheden til dit netværk.
  2. Ændre tidsindstillingerne.
    1. Slå Automatic date & time fra.
    2. Slå Automatic time zone fra.
    3. Indstil dato samt tiden.
    4. Sæt din tidszone.
    5. Slå Automatic date & time til igen.
  3. Download og placere nyeste Android version af Q-Cal Booking app på et USB stik. Nyeste version findes ved at gå til > Skærme > Q-Cal - Møderumsskærme > her vælges Downloade til Android.

Installation af Q-Cal appen

1. Gå til indstillinger
  2. Vælg Display >  Sleep  og vælg her 15. sek. (Sluk og tænd af skærmen styres af appen. Alle indstillinger kan laves fra App.Q-Cal.net)
  3. Gå nu tilbage til alle apps
  4. Sæt dit USB-stik i skærmen.

5. Gå til Apkinstaller appen.

6. Klik OK på dialogboksen med teksten "You need to grant access to READ_EXTERNAL_STORAGE, WRITE_EXTERNAL_STORAGE". Derefter på "Allow" i den næste dialogboks.

7. Klik på knappen "Install". Vælg nu "USB Memory".

8. I venstre side skal du klikke på den fil som er hentet.

9. Klik nu på Install knappen og derefter "Open"
  10. Ved opstart af Q-Cal kommer en popup frem her trykkes på Yes Please
  11. Vælg nu Home app og vælg her Q-Cal booking som home app.
  12. Genstart nu enheden ved at tage strømmen fra enheden.

Skærmen viser nu en kode på skærmen. Denne kode skal bruges når skærmen skal connectes til App.Q-Cal.net

Dette gøres ved at følgende denne guide Tilføj ny Q-Cal møderumsskærm på 2 minutter