Nedenstående guide gælder for opsætning af Q-Play X96H Player.

For at fuldføre opsætningen af Q-Play X96H Player skal du bruge følgende:

• Q-Play X96H Player (Medfølger)
  • Strømforsyning (Medfølger)
  • Fjernbetjening (Medfølger) (2xAAA batterier ikke inkluderet) eller en mus med USB opkobling
  • HDMI kabel (Medfølger)
  • WIFI eller Netværkskabel

1. Slut strømkablet til enheden samt stikkontakten. Kontroller at enheden lyser op.

2. Forbind Playeren til din skærm via HDMI. Indstil skærmen til at vise den gældende HDMI kanal. Q-Play starter nu op. (Visningen vil skifte mellem Q-Play og SmartBox i starten. Afvent fast Q-Play logo på skærmen)

3. Tilslut Player til internettet.

- Vi anbefaler at benytte kablet internetforbindelse.

-Ønsker du/I at koble Playeren på nettet via WIFI i stedet, trykker du OK på fjernbetjening eller venstreklikker i nederste venstre hjørne med musen. Indtast pinkode for at tilgå kontrol panelet. Pinkoden er: 8920

På kontrolpanelet ser du en knap med navnet Network Settings, som du trykker på og vælger dit WIFI netværk og derefter dit Password, læs eventuelt vores artikel vedr. WIFI.
    "Dette skal du være opmærksom på ved WIFI"

4. Genstart din Player ved at slukke for den på fjernbetjeningen og derefter tænde for enheden igen. Skærmen viser nu et billede lignende det vist nedenfor, med en Play Connect kode.

For at vise indhold på skærmen skal du tilføje Playeren til din konto, følg denne guide:
Tilføj ny player i Playcontrol