Nedenstående guide anvendes til Windows 7 eller nyere:
NB: Q-Play Windows er kun tilgængeligt for Windows 7 og op efter

For at fuldføre opsætning af Windows Player på PC skal du bruge følgende:

• PC
  • Mus
  • Tastatur
  • Internet - WIFI eller Kablet (Vi anbefaler stærkt kablet forbindelse)

1. Tænd for din computer. Q-Play starter automatisk så længe installation blev udført korrekt.

2. Sørg for at din PC er koblet til internettet via kabel eller WIFI

3. ScreenBuddy applikationen på din PC vil nu vise Q-Play's Play Kode på en skærm tilsvarende nedestående:

For at vise indhold på skærmen skal du tilføje din konto, følg denne guide: Tilføj ny player i Playcontrol

Ved afinstallation af Windows Player på PC

1. Ved afinstallation af Windows Player på PC åben Stifinderen og manøvrer ned på Denne PC

2. Under Denne PC åbner du (C:) drevet, mappen kan have forskellige navne alt efter hvad den er blevet kaldt men betegnelsen (C:) forbliver den samme.

3. Under (C:) drevet åbner du mappen ScreenBuddy

4. Under mappen ScreenBuddy ligger der en .exe fil med navnet Uninstall ScreenBuddy, dobbelt klik på filen så afinstalleres programmet.

5. Tryk Ja på at du vil tillade programmet i at foretage ændringer på computeren, dette er nødvendigt for at afinstallere programmet

6. Tryk derefter på Afinstaller

7. Efter få sekunder viser programmet meddelelsen Gennemfører ScreenBuddy afinstallationsguiden, her trykker du på knappen Afslut

Windows Player på PC er nu afinstalleret fra din computer.