For at vise en medarbejder på Q-Desk Check-In løsning, skal vedkommen oprettes som klient i Q-Desk via App.Q-Cal.dk.

Denne guide beskriver hvordan en medarbejder oprettes på henholdsvis "Har aftale" og "Har ikke aftale" listen på Q-Desk.

Har man en special designet løsning med flere knapper og lister, kan nogle tags være ændret.

1. Vælg opsætning > Klienter

2. Tryk på "plus" for at oprette en ny medarbejder som klienter.

3. Opret nu medarbejderes med de nødvendige informationer. Navn, mail og telefonnummer.

En klient (Medarbejder) vises på skærmen når klienten har fået tildelt et "tag" som henviser til den eller de lister som medarbejderen skal vises på.

Tags:
Har aftale: Aftale
Har ikke aftale: Ikkeaftale

Q-Desk sender mail og sms til medarbejderen når de vælges på skærmen.

Ønsker kun mail, undlades telefonnummer og omvendt.

Her er et eksempel på en medarbejder som vises på "Har aftale" listen

Her er et eksempel på en medarbejder som vises på "Har ikke aftale" listen

Her er et eksempel på en medarbejder som vises på begge lister