Opsætning af Whitelabel

For at opsætte en white label løsning skal nedenstående oplysninger og materiale sendes til NordicScreen.

Produkt-navne

Er de navne der adskiller mødrumsskærme, infoskærme og check-in løsningerne. F.eks. Q-Cal, Q-Play og Q-Desk

Produkt-navne børe være relativt simple, være på mindst 3 karakterer dog maksimum 9.

Der er ingen krav om, at produkt-navne skal begynde på et bestemt bogstav som ovenfor.

Produktnavne, er det som navnene omtales i virksomheden og bør så vidt muligt afspejle produkternes funktion.

Følgende NordicScreen produkter skal have et produktnavn:

- Q-Play

- Q-play Booking

- Q-Cal

- Q-Desk

Portal navn (Webtitel-overskrift)

Dette er navnet på selve sitet, f.eks. Q-Cal Booking eller Q-Play infoskærme

Følgende NordicScreen portaler skal have navne:

- Q-Cal

- Q-play

URL adresser

Url adresser til de to portaler. Dette er adressen som kunderne skal benytte når de skal benytte siden.

Whitelabel logo

Logo bør være et tydeligt logo (Ikke pixeleret) i forholdet (4:1) f.eks. i størrelsen 200 x 55 pixels fremstillet på transparent baggrund.

Korrekt forhold og farve giver den bedste oplevelse for brugeren.

Whitelabel farve

Er den farve, som bedst repræsentere grundfarven i logoet. En relativ mørk farve giver ofte den bedste repræsentation, da tekst (på knapper) fremstilles med hvid skrift.

Weblogo (Ikon)

Er det logo, som vises i fanerne i kundens browser ved besøg på siden. Logoet børe være kvadratisk, men vil ofte være fremstillet meget småt, så tekst fremstår nemt utydeligt.

Support telefon

Det telefonnummer som vises under support i i Q-Play og Q-Cal

Support Email

Den email som vises under support i i Q-Play og Q-Cal

Splash Screen til players

Følgende opsætning laves på domænernes DNS opsætning. Dette foretages af kunden.

Q-play

App-Domæne (I stedet for app.q-play.net)

Her er tale om domæne-navnet til løsningen. F.eks. app.q-play.net

Domænenavnet bør ikke have æ, ø og å i sig, men kan teknisk set godt.

Når domænet er købt og sat op, skal der enten

1. Oprettes i DNS en AName pegning til 78.46.149.23

Q-Cal

App-Domæne (I stedet for app.q-cal.net)

Her er tale om domæne-navnet til løsningen. F.eks. app.q-cal.net

Domænenavnet bør ikke have æ, ø og å i sig, men kan teknisk set godt.

Når domænet er købt og sat op, skal der enten

1. Oprettes i DNS en CName (Alias) til app.q-cal.net
  2. Oprettes i DNS en AName pegning til 18.184.102.53

Punkt 1 har den fordel, at hvis vi bliver nødt til at skifte IP, så kan det gøres uden at skulle involvere white-label kunden.