Nedenstående guide virker til Sony Bravia Android 9.0 eller nyere:

Opsætning af Q-play på Sony Bravia skærme med Android 9.0 er opdelt i to dele.

1. Download Q-Play på Sony Bravia Android 9.0

2. Opsætning af Pro-mode med Q-Play

Opsætning forudsætter at fjernsynet er i Pro Setting Mode. Guide til Pro Setting Mode findes i vedhæftet guide fra Sony

1. Download Q-Play på Sony Bravia Android 9.0

1. Gå til Settings >  Netværk og internet  Og vælg det ønskede netværk. Det anbefales, at der benyttes kablet netværk.
  2. Gå til Konto og login > Tilføj konto her indtastes oplysninger til den google konto som ønskes benyttes
  3. Gå til Enhedspræferencer
    1. Vælg Dato og tid
      1. Slå automatisk dato og tid fra
      2. Instil herefter vølgende menu punkter: Angiv Dato, Angiv tid og Angiv tidszone.
      3. Vælg 24-timers format
      4. Slå nu Automatisk dato og tid til
    2. Vælg Sprog/Language
      1. Vælg Dansk
  4. Klik på Home knappen på fjernbetjeningen for at lukke indstillingerne.
  5. Vælg appen Google Play butik og søg efter Q-Play i søgefeltet.
  6. Klik på Q-play og vælg herefter installer.
  7. Klik nu på home knappen på fjernbetjeningen

2. Opsætning af Pro-mode med Q-Play

1. Gå til Indstillinger > Pro-indstillinge
    1. Gå til Tændt menu og vælg altid tændt
    2. Gå til indledende indgangskilde og vælg Android-app
      1. Vælg nu Q-Play og tryk OK på pop-up boksen
      2. Tryk nu OK i højre side af skærmen
    3. Gå til Periodisk Genstart. Her indstilles en genstart hver dag. Anbefalede indstillinger ses nedenfor:
    4. Gå til Apps og vælg Q-Play. Q-play sættes til aktiver
  2. Gå nu i toppen af indstillingerne og vælg Start Pro-tilstand. Herefter trykkes på OK og skærmen vil nu genstarte dette kan tage op til 5 min.

Efter genstart er Sony skærmen opsat korrekt med Q-play

Nedenfor er guide til skift mellem Pro-mode og Pro-mode indstillinger.

In [Pro mode], you can use various convenient functions for professional use. Here, we introduce how to change to [Pro mode] and typical functions of [Pro mode].

Normal mode: This is the default mode. [Pro mode] functions are not available in this mode.

Pro settings mode: This mode allows you to set various settings of [Pro mode] functions.

Pro mode: This is the operation mode for professional use where you can use the [Pro mode] functions.

After each switch in each mode, the monitor will reboot.

Key sequence (press the below keys on the remote commander in order within 3 seconds)

UI Selection or Key sequence
(1) Info [i+]                    (2) Mute                    (3) Vol +                        (4) HOME