Denne vejledning beskriver hvordan Q-Cal app´en opdateres til version 2.0.x. Guiden beskriver processen på ProDVX skærme.

Når opdateringen er færdig vil skærme vises som en ny enhed i Q-Cal. Det er derfor vigtigt at kende  de nuværende indstillingerne for skærmen.

1. Vælg skærmen, som behøver at opgraderes. Versionsnummeret viser 1.6.1
  2. Notér Design og Kalender-indstillinger og evt. navn

Den som skærmen er udvalgt ovenfor skal nu opdateres. Dette gøre manuelt udved selve skærmen.

1. Identidicér skærmen, som skal opgraderes

1. Overfør Q-Cal APK filen (pt. Version 2.0.0) til en USB stick og indsæt den i skærmen.
    filen kandownloades her: https://drive.google.com/file/d/1-GmpkGrcLqvHv6N4GhQVcrl78dvEhLO3/view?usp=sharing
  2. Med en finger, trækker du op i bunden af skærmen og trykker på firkanten

1. Luk alle vinder, evt. Klik på CLEAR ALL, hvis denne knap er synlig

1. Nederst i vinduet findes en lille pil. Træk op i denne

1. Find UniteConnectBooking app’en i vinduet, hold en finger fast over ikonet
  2. Derefter dukker denne lille info-boble op. Tryk på ”App info”.

1. Følgende vindue bør vise sig nu. Tryk på UNINSTALL
  2. I følgende dialog trykker du OK
  3. Tilbage i vinduet med app ikoner, finder du ApkInstaller app’en og aktiverer den.
  4. I app’en vælger du Install
  5. Vælg USB Memory
  6. Q-Cal APK filen bør vises I højre side. Klik på denne.
  7. Klik på INSTALL i nederste højre hjørne
  8. Installationen er nu færdig. Klik på OPEN i nederste højre hjørne
  9. App’en åbnes, og bør præsentere sig sådan her

Skærmen er nu klar med Q-Cal V2.0.0.

Næste step er at koble skærmen på den ønskede Q-Cal konto. Dette gøres ved at følgende denne guide.

Når opsætningen er færdig kan den gamle skærm slettes i Q-Cal